Bryllupsfotograf

Backlights bryllupsfotograf er stormester i bryllupsbilleder

Hos Backlights kan du være sikker på flotte bryllupsbilleder. Jeg har sans for detaljerne, er altid godt forberedt og ved hvordan I skal posere for at billederne ser naturlige ud. Der er mange faktorer der spiller ind når bryllupsbillederne skal optages og I er i gode hænder og vil hurtigt opdage at bryllupsoptagelsen er afslappet, hyggelig og sjov. Vejret er ingen hindring når I vælger Backlights som jeres bryllupsfotograf. Der er altid en plan b klar så vi sammen kan få unikke bryllupsbilleder med hjem.

Bryllupsfotograf & Priser

Time of my life Bryllupsfotograf 1 time. Denne pakke indeholder bryllupsportrætter optaget on location. I vil modtage 25-30 billeder i højopløsning via link til vores sikre server senest 10 dage efter jeres bryllup. Her vil være både sort/hvide samt farvebilleder. Alle billederne er redigerede så de står flottest i farverne og er klar til evt. fremkaldelse. Pris: 2999 kr. inkl. moms og kørsel på hele Sjælland.

For once in my life Her ankommer jeg 30 min før vielsen og begynder reportagen fra før, under og efter vielsen. Efterfølgende optages bryllupsbillederne på location vi sammen har aftalt. I modtager ca 10 dage efter brylluppet 90 – 100 billeder i høj opløsning, hvor de 25-30 billeder er jeres bryllupsportrætter og resten er reportage fra kirken. Pris: 3999 kr. inkl. moms og kørsel.

Crazy in love Her er den fulde pakke med reportage hele dagen, både før, under og efter vielsen samt bryllupsbilleder optaget på udvalgt location og fotografering under hele festen. Dette giver en fantastisk reportage med 400 – 500 billeder i højopløsnings filer. Ved denne optagelse har I en fotograf hele dagen til efter brudevalsen. Ved bestilling af denne pakke er der samtidig mulighed for at få optaget portrætter af alle jeres gæster eller hvad med et flot fællesportræt. Pris: 8999 kr. inkl. moms og kørsel.

Backlights.dk bryllupsfotograf

Bryllupsfotografi i reportagestil

Når du vælger Backlights til at stå for billederne til jeres bryllup, er I sikret flotte, rørende og velkomponerede bryllupsbilleder. Vi arbejder roligt uden en masse påstyr, for en bryllupsfotograf skal hverken ses eller høres, men arbejde stille uden at tage fokus fra det som hele dagen handler om, nemlig jer. Derfor ankommer jeg også i tøj som er neutralt og som vil passe til jeres fest. Reportagestilen er Backlights dna både når det gælder de officielle bryllupsbilleder og billederne fra jeres fest. Jeg vil selvfølgelig også optage det helt klassiske bryllupsbilleder, men det er de romantiske og stemningsfulde billeder jeg elsker at optage.

Backlights bryllupsfotograf

Backlights bryllupfoto kører ud på hele Sjælland uden tillæg, derfor er den pris du ser her på siden også den pris du ender med at betale, ingen skjulte omkostninger. Du kan se vores priser øverst på denne side.

Se også omkring vores portrætfotografering i vores studie her

Inden selve dagen har vi talt alle detaljer igennem så begge parter ved hvad der skal ske på den store dag. Det er vigtigt at I får givet os så mange detaljer som overhovedet muligt, jo bedre vi er klædt på jo mere ro har jeg til at optage jeres billeder. Samtidig er det vigtigt at vi kender jeres tidsplan, antal af gæster samt informationer omkring kirke og feststed. Ved heldagsoptagelse vil der være mulighed for et personligt møde inden brylluppet. Book jeres bryllupsfotograf i dag, så er I garanteret de flotteste bryllupsfoto. Optagelsen af bryllupsbillederne tager ca. 1 time men kan godt gøres hurtigere, hvis tiden er knap på den store dag. Alle redigerede billeder modtages digitalt i bedste opløsning klar til print eller online brug. 

Bemærk at der medfølger ingen papirbilleder med, til gengæld får I billederne via filer til evigt minde. Backlights er bryllupsfotograf på hele Sjælland.

Bryllupsfotograf Backlights

Følg os på Instagram her

Backlights.dk • Tlf. 50 30 24 23 • hej@backlights.dk • 3460 Birkerød • CVR 30960157