Backlights portrætfotograf byder dig velkommen til en kreativ portrætfotografering foto i vores studie i Birkerød. Om du skal bruge et professionelt portrætbillede til din LinkedIn, et billede af dine børn eller bare et godt billede til dig selv, kan vi med garanti hjælpe dig. Hos Backlights bliver der leget med udtryk, lys og stil. Optagelsen foregår i Backlights studiet i Birkerød. Sæt gerne 40 minutter af til optagelsen, så vi både kan nå at snakke sammen inden optagelsen og sammen skyde os ind på stilen. Efter endt optagelse kigger vi sammen billederne igennem og du udvælger det billede du bedst kan lide som du efterfølgende modtager digitalt ca. 4 – 6 dage efter optagelsen.

PORTRÆTFOTOGRAF PRISER

Prisen for en portrætfotografering i studiet er 599 kr. inkl. 1 billede, ønskes flere billeder er prisen 200 kr. pr. billede. Der er mulighed for at vælge forskellige baggrunde fra sort, hvid og grå samt vores mange baggrunde med struktur. Ønskes et specielt udtryk på billedet, lad mig endelig vide det inden optagelsen går i gang. Der vil være mulighed for tøjskift under optagelsen. Ønsker du et portrætbillede optaget i naturen eller i hjemmelige omgivelser, kører vi gerne ud. Prisen for en optagelse on location er 1200 kr.

Portrætfotografering i Birkerød

Et vellignende portræt er vigtigt uanset om du skal bruge det til dit CV, din datingprofil eller som gave, hos os er du sikret et godt portrætfoto, da vi først er tilfreds når du er det. Derfor er det også vigtigt at du allerede inden optagelsen har en idè om hvilken stil du godt kan lide så vi sammen kan skyde os ind på det perfekt billede. Stemningen i studiet er altid afslappet så selvom du aldrig har prøvet at få taget et professionelt portrætbillede før, vil du hurtigt slappe af i skuldrene vil falde ned og smilet vil komme frem.

Sådan foregår en fotografering hos Backlights

  • Ankomst tidligst 5 min før aftalt tid
  • Hurtig rundvisning af studiet
  • Snak omkring hvordan optagelsen kommer til at foregå, stil og posering.
  • 1. optagelse
  • Gennemgang af billeder samt samt div rettelser
  • 2. optagelse
  • Gennemgang og udvælgelser af billede/billeder

Skal du bruge bryllupsbilleder optaget on location kan du læse mere her